] > Eina d麓autodiagn貌stic.
 

Imatge de la portada del fullet de Suport AssociatiuQu猫 茅s Suport Associatiu

Suport Associatiu 茅s una entitat sense afany de lucre dedicada a l鈥檈nfortiment del Tercer Sector mitjan莽ant l鈥檃companyament en les tasques de gesti贸, la formaci贸 i la generaci贸 d鈥eines i recursos per a associacions i fundacions. Suport Associatiu s鈥檈specialitza en els seg眉ents 脿mbits de la gesti贸 per a entitats no lucratives:

  • Inform脿tica i noves tecnologies.
  • Comptabilitat i fiscalitat d鈥檈ntitats no lucratives.
  • Dret associatiu i de fundacions.
  • Gesti贸 de les persones.

Club de Suport

La gesti贸 de les entitats sense afany de lucre t茅 unes caracter铆stiques pr貌pies que cal con猫ixer per garantir-ne un desenvolupament eficient. Per poder complir amb la seva missi贸, les entitats necessiten dur una gesti贸 efica莽 per貌, habitualment, no disposen d鈥檈xperts en tots els 脿mbits de la gesti贸 ni poden permetre鈥檚 tenir assessors en cadascun d鈥檈lls.

Mitjan莽ant el Club de Suport, totes les entitats associades poden disposar d鈥assessors altament especialitzats en totes les 脿rees de la gesti贸 i d鈥檈ines i recursos inform脿tics per agilitzar la gesti贸 administrativa i comptable.

El Club de Suport 茅s el punt de trobada de les entitats associades i els experts en gesti贸 d鈥檈ntitats de Suport Associatiu. Actualment, el Club aplega m茅s de 1.200 entitats que es beneficien de les eines, recursos, formaci贸 i acompanyament que Suport Associatiu els proporciona.

Les entitats s貌cies tamb茅 disposen d鈥espais de participaci贸 virtuals i presencials per compartir els seus dubtes, les seves preocupacions i per con猫ixer el treball d鈥檃ltres entitats, a fi de poder establir una xarxa de relacions que faciliti la col路laboraci贸 entre elles.

Per a m茅s informaci贸, podeu visitar el web de Suport Associatiu o b茅 descarregar el fullet informatiu.

[Pujar] Carrer Riu Anoia 42-54 08820 El Prat de Llobregat Barcelona. Tel猫fon: 93 474 74 74. Correu electr貌nic: info@suport.org